Saturday, August 15, 2009

Anti V H1N1
Anti V H1N1 adalah prophylaxis pencegah jangkitan H1N1 yang dibuat secara kaedah homethy. Dihasilkan dari Sucrose yang dipotensi dengan Orthomyxoviridae code (code virus influenza A strain H1N1), Rhus tox dan Influenzinum.

Rhus tox dan Influenzinum adalah penawar Homeopathy atau prophylaxis yang berkesan untuk mencegah jangkitan Spanish Flu atau Influenza A, yang telah meragut nyawa hampir 100 juta nyawa manusia pada tahun 1918 hingga 1919. Prophylaxis Anti V H1N1 meransang sistem imunity badan menghasilkan anti body bagi virus H1N1 dan seterusnya menghalang jangkitan H1N1 insyaallah.

Anti V H1N1 adalah suci dan tidak mengandungi sebarang dadah atau bahan biologi. Ia tidak meninggalkan kesan sampingan dan selamat digunakan oleh kanak-kanak atau wanita hamil.

KANDUNGAN
Sukrose
Rhus tox
Influenzinum
Orthomyxoviridae H1N1 code

Cara Penggunaan
1 tablet Anti V H1N1 dikisip diatas lidah setiap 2 hari sekali sepanjang berlakunya pendamik H1N1. Jangan makan atau minum 10 minit selepas atau sebelum makan.

kandungan minimum 50 tablet.

diformulasi oleh Dr Mumazaini Misri, seorang Perunding Pengamal Perubatan Homeopthy berpengalaman lebih 20 tahun, setiausaha Persatuan Pengamal Sains Perubatan Homeopathy Johor. Beliau juga merupakan Perunding Bruce Copen Laboratory co. UK dan pensyarah jemputan Open International University, Colombo dan Kolej Sains Perubatan Homeopathy Selatan Malaysia.

PERINGATAN !!
Prophylaxis Anti V H1N1 tidak berkesan bagi pengidap HIV, AIDS, Hepatitis dan mereka yang sedang mengidap sakit yang serius.
RM50.00
HALAL PRO TRADING & SERVIS

Inilah ubat yang abang aku hantar pada adik beradik aku sekitar JB... Dia sayangkan adik beradik dia so apa yang dia dapat untuk mencegah dia pun hantar pada kami sekeluarga jugak. Insyaallah kita kena yakin dengan apa juga yang kita buat...Semoga ikhtiar ini menjauhkan kita dari segala penyakit yang membawa maut.