Friday, December 25, 2009

sambung cerita pergi kk aritu

dari kajang pergi nilai naik jelebu turun melaka balik johor....tu ler citer prjalanan yang pendek ...k jom layan lagi benda2 yang sempat di bawa balik...




runner tu beli kat raflesia nilai...ada yang beli kat romantika melaka...ada yang kat kk nilai...rambang mata nasib baik nafsu dapat dikawal...

Wednesday, December 23, 2009

jalan pegi kk nilai, kk melaka...

3 hari pegi jalan2 tengok kk sambil bawak budak2 bercuti...maklumlah husben baru jerk dapat cuti...so ini antara hasil barang yang dibeli ...layanzzz...



oklah stop dulu kot balik dari rembau kena sakit perut makanan dekat n9 pedas2 belaka tak tahan tapi sodap....

Tuesday, December 15, 2009

hasil hunting lagi

hari ni nak sambung hasil hunting dekat pontian hari tu...
tapi yang ini bukan pinggan lama...
cuber tengok percaya tak ini semua hunting...
kerusi rotan, alas meja dengan itik tu pun cari terpakai...kebetulan jerk jumpa sebab order kerusi baru dah sebulan lebih tak dapat2 pergi cari 2hand dapat yang rotan ni pulak ...nampak dekat umah kak yah rakan blogger kerusi ni cantik tu yg teringin jugak...ok kan dah spray...


Monday, December 14, 2009

hasil hunting

gambar blur sebab pakai handpon senang bluetuut jerkkk




sejak 2 menjak ni dah belajar jugak hungting menghunting nih...tapi tak jauh balik umah mak jer kat pontian tapi ada hasil jugak...berbaloi2...ada lagi tau tapi tengah rendah dengan clorox tunggu yer....tapi ada juga jual dekat kedai arina

Wednesday, December 9, 2009

kedai decor nusajaya

dulu ada orang call kedai arina tanya dekat mana kedai decor di nusajaya ni tapi saya terpadam number phone tu tak tahu plak tu sapa yang call so adress tak tahulah nak bagi lengkap tapi kedainya dekat taman NUSA PERINTIS depan trafic light...sebelah kedai buku ...tak lah banyak sangat barang dia pun amik dekat romantika angsana jugak...tapi adalah yang best jugak...ok kepada yang bertanya hopely terbacalah yer...

koleksi cerek


walaupun sibuk mentelaah tapi cari ruang juga nak n3 koleksi ni...ada satu paper lagi nak exam so sabar dulu nak decor...tapi tangan dah gatal ....


Thursday, December 3, 2009

koleksi lama

jumpa pulak cawan getah ni kat umah mak...so apa lagi make up kan lah...nah inilah hasilnya...ok jugak kan...nak cari bunga plak nak tenggek atas cawan getah ni..

Monday, November 30, 2009

Wednesday, November 25, 2009

tempayan ku

hari ni ada berita gembira coz my abang dapat sambung belajar dulu PGSR sekarang IPGM so tadi dia start daftar coz terlambat sepatutnya dari hari Isnin lagi...emmm terpaksalah mendeco sorang2 cik abang dah sibuk dengan class dia...kendatipun begitu dapat juga make over tempayan yang dah retak sikit nih...ok ker???

Tuesday, November 24, 2009

HASIL DECOUPAGE LAGI

HASIL YANG DAH LAMA SIAP TAPI TAK SEMPAT NAK N3,...BANYAK COLLECTION LELONG DEKAT BLOG KEDAI ARINA (http:/arinafauzi.blogspot.com) boleh jengah tengok apa yang ada....


Friday, November 6, 2009

sudut yang tak seberapa


Sunday, November 1, 2009

hasil yang tak seberapa

semua ni belum final lagi tapi tak sabar nak n3 ....belum kilatkan lagi...saja jer nak kuar kat sini...



decaupage and decal satuminggu




Monday, October 26, 2009

periuk microwave putih dah siap

dah seminggu beli tapi tak sempat nak tepek decal nya puas dah hati ni...


lepas geram....

memang hilang geram ni dapat jugak siap umah ni sebelum nak mula wat asigment...tapi yang best cik abang yang tolong spray dia pun cam minat jerk....


Sunday, October 25, 2009

senduk dengan lampu pelita nyonya lah pulak






kali ni senduklah pulak jadi sasaran dapat tisu baru daripada Affen..

Tuesday, October 20, 2009

decoupage ku yang kedua



kali ni guna warna kuning pulak...moms tu versi jawa he he he...belum varnish pun...lambat kering hairdryer tak der lah so manuallah...tak per sabar...sabar...pergi buat asigment dulu...