Monday, November 30, 2009

Wednesday, November 25, 2009

tempayan ku

hari ni ada berita gembira coz my abang dapat sambung belajar dulu PGSR sekarang IPGM so tadi dia start daftar coz terlambat sepatutnya dari hari Isnin lagi...emmm terpaksalah mendeco sorang2 cik abang dah sibuk dengan class dia...kendatipun begitu dapat juga make over tempayan yang dah retak sikit nih...ok ker???

Tuesday, November 24, 2009

HASIL DECOUPAGE LAGI

HASIL YANG DAH LAMA SIAP TAPI TAK SEMPAT NAK N3,...BANYAK COLLECTION LELONG DEKAT BLOG KEDAI ARINA (http:/arinafauzi.blogspot.com) boleh jengah tengok apa yang ada....


Friday, November 6, 2009

sudut yang tak seberapa


Sunday, November 1, 2009

hasil yang tak seberapa

semua ni belum final lagi tapi tak sabar nak n3 ....belum kilatkan lagi...saja jer nak kuar kat sini...



decaupage and decal satuminggu